Károli-forum

Rendezvényi felhívás

A Károli Gáspár Protestáns Kutatóközpont 2023. június 24-én, Szabadkán megszervezi első nemzetközi tudományos fórumát a következő témában:

GUTENBERG ÉS A PROTESTANTIZMUS

A Károli Fórum célja, hogy a kijelölt témakörhöz kapcsolódó multidiszciplináris eszmecserék, ismeretek megvitatási találkozóhelyévé váljon. A Fórumon a következő tudományterületekről és témakörökből várunk előadásokat: szociológia, nyelv, irodalom, történelem, oktatás, zene, teológia, jog, pszichológia, művészet, kultúra, kisebbségkutatás, néprajz és hasonlók.

Kérünk minden érdeklődőt, aki a Fórum munkájában szeretne részt venni, hogy a tanulmánya címét rövid összefoglalóval legkésőbb 2023. április 10-ig továbbítsa a szervezőnek. Az írott munka teljes verziójának beküldési határideje 2023. május 19.

A tanulmányokat a Szerzői Útmutatónak megfelelően kérjük benyújtani. Bővebb információ érdekében lépjenek kapcsolatba a Kutatóközponttal.

A Károli Fórumon belül bemutatásra kerülő tanulmányok külön ISBN számmal ellátott nyomtatott műgyűjtemény formájában jelennek meg.

Minden további információ a office@karoli.org e-mail címen érhető el.